Как да се грижите за новия си матрак?

матрак софияВсеки нов матрак е инвестиция в качествен сън. Нормално е да искате да удължите живота на матрака, за да спечелите най-много от тази инвестиция. Защото захабеният матрак започва да влошава качеството на съня и да се превръща в компромис със здравето.

Ако имате нужда от нов матрак или просто искате да смените стария, вижте предложенията от Матраци БГ.

Вместо да правите такива компромиси, поддържайте матрака си съвестно и му позволете да ви се отплати с качествен сън. Онлайн ще откриете много и разнообразни съвети за матрака, препоръки за почистване на мека мебел, насоки за поддръжка и пране на матраци, които ще ви дадат обща представа по въпроса.

В тази статия ще опитаме да структурираме най-ценните съвети за грижа за новия матрак така, че да го запазите нов по-дълго време. Има още

Как да почистим къщата до съвършенство – стая по стая

От много време не сте чистили къщата или става мръсна толкова бързо, че ви иде да запалите всичко и повече да не се занимавате. Освен стандартните замърсители, може да са виновни и някои ключови елементи, които не чистите винаги или ви се иска просто набързо да изчистите и да си починете. Понякога това може да се окаже много лош навик и е много вероятно да си изпатите. Ако оставяте прекалено често неизчистени места, може да окажат неблагоприятно влияние върху самата къща и дори вашето здраве.

Един списък за чистене, ще се окаже много полезен във всяка една ситуация по чистене, дори за чистене до съвършенство. Точно това, ще ви бъде представено и тук.

Ще вземем предвид колкото се може повече стаи и възможни помещения за една къща или апартамент. Има още

Как да почистим под капака на автомобила

audi-rs6Двигателят на автомобила е сърцето на колата. Всички сте виждали под капаци на стари автомобили и дори под нови, но само на картинка. Разликата е уникална. Един излъскан двигател е много по-привлекателен от колкото някой изцапан целият с грес, масло, боклуци и прочие и прочие. Можете да го почистите отгоре, отгоре, но ефекта от цялата работа може да се окаже само за деня. За да имате трайни резултати под капака, ще трябва да се потрудите по-здраво, за да може двигателят да изглежда още по-добре. Това е много полезно, когато искате да продавате автомобил, без значение колко е скъп или стар модела, едно почистване на двигателя значително вдига точките.

По-долу ще минем през 10-те стъпки, през които трябва да минете, за да измиете двигателя на автомобила: Има още

Как да почистим офиса професионално в 7 стъпки

как да почистим офиса професионално

Професионалното почистване на офиса може да ви излезе много скъпо, ако трябва да плащате на фирма. Вярно може да изглежда като нов и да ухае на нова мебел, но това се постига с няколко ароматизатора. Има далеч по-евтини методи за почистване, които могат да се свършат от един човек и след цялото чистене, когато вкарате клиентите си в офиса, те да се шашнат от чистотата, която цари. Всичко това можете да го постигнете сами, без да давате пари на почистващи фирми, а само няколко лева за почистващи препарати и подходящи кърпи, който можете да използвате месеци.

Подготвили сме ви един списък с места, където да почистите и да имате резултати от най-високо ниво. Има още

Как да почистим и подготвим за откриването луксозния магазин

shanghitang

Моловете са отлична локация за продажба на каквото и да било. Винаги ще се намери кой да купи нещо, било то обувки или тигани. За всеки, който смята да мести магазина си на нова локация, мола или главната улица дори, са много добри локации. Главната улица до някъде е по-добре, защото наемите там не са толкова солени от колкото в мола, но това е лично ваш избор.

Трябва да прецените също, дали купувате помещение от вече съществувал магазин в него или ще издигате цяла сграда за магазина. За почистването и на двете има различни особености и е добре да внимавате кое как почиствате, защото може да окаже негативен ефект върху визията на магазина ви. Когато става въпрос за луксозен магазин или така наречените „бутици“, там всичко трябва да е изрядно и без никакви грешки в нищо. Ако искате да впечатлите клиентите си, то трябва да се максимално стриктни и да не допускате и най-малките грешки. Има още

10 съвета за почистване на косми от домашни любимци в дома

бебе боксер космиДа си имате домашен любимец, не е толкова лошо. Децата им се радват, внасят разнообразие вкъщи и са много сладки и очарователни, но и те си имат своите изисквания и нужди от грижи. Най-големият проблем на всеки, който има куче или котка или и двете е, почистването на космите от дивани, столове и всякаква друга мека мебел. Тези косми могат да са едно ужасно мъчение за чистене, да не говорим колко лесно задръстват прахосмукачката.

Точно затова, не се препоръчва употребата на евтина прахосмукачка при почистване на замърсявания от животни. По-добре се насочете към по-специализирано почистване, защото дори след като минете с прахосмукачката, почти винаги остават косми и никога няма да е перфектно чисто.

Как да постъпим, за да се отървем от всички животински замърсявания с едно почистване?

Като за начало, можете да прочетете следващите редове със съвети за ефикасно почистване на повърхности след домашни любимци. Има още

10 навика на хората, при които винаги е чисто

Всеки човек има своите навици. Както когато видите в боклука на съседа си какво има и можете да разберете много повече за него, така и по навиците на един човек може да познаете какъв е в друго отношение. Това не е някакъв вид магия или тест, а чисто и просто човешки навик развит с годините. Както например, ако сте пушач или имате нужда от по-спокойни нерви или имате навик да палите, когато искате. Нещо много подобно на езиците на тялото.

Има обаче навици, които могат да отговарят за много по-различна част от човека, като един навик показва, че човека обича да кара колело или нещо подобно.

Тук обаче, ние ще ви покажем 10 навика на хора, при които винаги е чисто във всяко едно отношение. Има още

Как да почистим колата до блясък

Тъй като автомобилите се наложиха толкова много в нашия живот, те са толкова мръсни понякога, че буквално ви иде да изгорите цялата кола, само и само да се прочисти от мръсотията. Спокойно, има много по-безопасни и приемливи мерки.

В тази статия, ще ви направим един урок на това „как да почистите колата си“ без да ви трябват екстремни мерки. Има още

Няколко съвета как да почистите печката до блясък

Кухнята е място, където може да се развихри и мъжа и жената, но има някой места, които отнасят всякакви наранявания, замърсявания и други подобни. Едно от тях е печката. Тя много често е труден противник за почистване. Такъв тормоз и търкане като при нея има само ваната. Но няма ли как да се почисти по-лесно, по-бързо и с малко препарат? Има разбира се и затова има няколко различни начина.

почистване-на-печката Има още

Как да почистим след ремонт и строителни дейности

Няма значение, дали сте правили надстройка на къщата, камина в спалнята или дори сменяли тапетите в кухнята, след ремонт винаги е мръсно. Въпросът е, как да се справим с всичката тази мръсотия. Можете да поставите вестници по земята например, но първо, ще ви трябват доста вестници, после трябва внимателно да обирате вестници и прочие. Това си е голяма занимавка и не си заслужава, защото почти винаги пак цапате някой ъгъл, който не сте покрили с вестник. Така че, спрете употребата на вестници и прочетете следващите редове.почистване след ремонт и строителство

Нека вече да преминем на фазата, където сте направили ремонта и всичко е хем поправено или достроено, хем изцапано и трябва да се почисти. Първото нещо, с което трябва да се екипирате, е кофа, по възможност по-голяма, за да можете да поставяте колкото се може по-големи нещо в нея. Парцали, няколко, гъба, може и лопата, зависи каква мръсотия сте направили докато сте ремонтирали. Има още